Tandlæge i Nørresundby nær Aalborg

Tandlæge Jesper Jensen-Smidt

Jesper er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2006 og har siden arbejdet som ansat tandlæge på klinikker i København samt Nordjylland, før han i august 2013 blev medejer af klinikken på Jørgen Berthelsens Vej.

Jesper er gift med Vibeke og svigersøn til klinikkens tidligere ejer, Henning Ejlertsen.

Jesper laver alle typer af behandlinger på klinikken men har særlig interesse for komplicerede behandlingsbehov samt kirurgi.

Tandlæge Vibeke Ejlertsen

Vibeke er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2008 og har tidligere arbejdet som ansat tandlæge i København samt her på klinikken. I august 2013 indgik Vibeke og Jesper klinikfællesskab på Jørgen Berthelsens Vej.

Vibeke er datter af Henning Ejlertsen og er kommet på klinikken hele sit liv, hvilket har medført, at hun med tiden er blevet et kendt ansigt på klinikken. Privat er Vibeke gift med Jesper, som er medejer. Sammen har de to drenge.

Vibeke laver de fleste behandlinger, som klinikken tilbyder men interesserer sig især for behandling med plast – i forbindelse med caries men også kosmetisk. Derudover er hun også meget interesseret i paradentose behandling.